Vellykket innsamlingsaksjon

Det første kjøkkenet er allerede montert, og det neste er i gang. . . Siden vi startet innsamlingskasjonen til nye kjøkken, har mye penger kommet inn. Etter mer nøyaktige budsjetteringer i Bolivia, blir hvert kjøkken en del dyrere enn tidligere forespeilet. Noen av årsakene til dette er bl.a. prisstigning i Bolivia, lav kronekurs i forhold til US dollar og bolivianos, pluss at man velger å montere kjøkkenbenkeplater av marmor. Dette gjør kjøkkenbenkene meget holdbare fordi marmor som kjent, er meget slitesterkt. I tillegg legger man nytt gulv, og alt arbeidet gjøres skikkelig fra bunnen av. Og nå er nytt kjøkken i ferd med å settes på plass i neste hus i barnelandsbyen. . .

 

Arkitekt og byggmester Daniel Uchani og mamma Rebeca Martinez viser frem det første nye kjøkkenet i barnelandsbyen.
Resultatet er blitt meget bra. Nye gulvfliser er også blitt lagt.

Arbeidet ble utført tidligere denne måneden, mens Olav Nygård og Liv Holum fra ressursgruppen besøkte barnelandsbyen sammen med en faddergruppe.

Alle bildene er tatt av Olav Nygård.

 

 

Fint med nye skuffer og skap.

Flotte barnevennlige flisedekorasjoner på plass.

 
Og arbeidet med å montere kjøkken i det neste huset er godt i gang. Man går grundig til verks, alt skal fjernes før det bygges opp på nytt.

Planen er å sette inn nye kjøkken i alle de 4 husene inne i barnelandsbyen.


Nytt kjøkken også i guttesenteret

Men det er også svært påkrevet og ønskelig å bytte ut kjøkkenet også i guttesenteret. Derfor utvider vi innsamlingsaksjonen litt til, idet totalbudsjettet økes til ca 100.000.
Vi har allerede fått inn rundt 80.000 kroner. Det er et strålende resultat. Tusen takk til alle som har gitt !!

Ønsker du å bidra til kjøkken i guttesenteret, så send penger til kontonummeret vist i høyre marg på denne siden.