Teie skole samlet inn 50.000 kroner

Onsdag 23. mars arrangerte elevene ved Teie skole på Nøtterøy en skoleforestilling i Nøtterøy Kulturhus til inntekt for Barnelandsbyen i Bolivia. Og hvilken festforestilling det ble - full av liv og trøkk - og hele 50.000 kroner til barnelandsbyen.


Skolens mer enn 250 elever synger velkomstsangen
I hele 20 år har Teie skole samlet inn penger til Barnelandsbyen i Bolivia. Det har skjedd gjennom årlige arrangementer i oktober i forbindelse med markeringen av FN-dagen.
Denne gangen ønsket skolen å gjøre noe nytt. Hva med å lage en skoleforestilling for foreldre, søsken, slektninger og venner, og med mulighet for å gi frivillig gave til barnelandsbyen?
Som tenkt, så gjort. Og resultatet ble en feiende flott opplevelse for alle fremmøtte.
Vi fikk se og oppleve utdrag fra Hakkebakkeskogen, sanger, ballett, Michael Jackson, og mye, mye mer, dyktig ledet av en gruppe unge konferansierer som også ga noen små glimt fra Nøtterøys historie.
Elevene gjorde en kjempeflott innsats. Det var tydelig at det hadde vært mange forberedelser og mye øving og terping.
Mer enn 700 mennesker til sammen overvar de to skoleforestillingene i Nøtterøy Kulturhus.

Elevene stilte opp i finde drakter og kostymer
Tormod Ravndal ble invitert for å representere Barnelandsbyen, vise bilder og fortelle litt om hvordan barnelandsbyen ble redningen for mange barn og unge med meget vanskelig bakgrunn.
Til slutt oppfordret rektor Arnstein Larsen forsamlingen om å gi en frivillig gave for å støtte arbeidet i barnelandsbyen.
Opptellingen etterpå viste rundt 50.000 kroner - ny rekord !!

Rektor Arnstein Larsen sammen med to av elevrådets representanter.
I begynnelsen av mai ble Tormod Ravndal invitert av elevrådet ved Teie skole for å markere at skolen gir 50.000 kroner til Barnelandsbyen i Bolivia.

Det var veldig hyggelig å være sammen med noen av elevene, som til de grader viste slik glede og entusiasme i å gjøre noe aktivt for å hjelpe barn og unge i Bolivia.
 

Elevrådet ved Teie skole sammen med Tormod Ravndal.