Takk til alle som fulgte oss i Bolivia

Elisabeth Hast og Marco. Takk til alle som har fulgt med oss mens vi har vært i Barnebyen Nytt Håp i Cochabamba i Bolivia.

 

Flere har spurt hvordan fadderordningen her fungerer, og hvis du er interessert, er det bare å lese videre.
Her i barnebyen vår bestemmer du selv hvor mye du vil betale, fra kr 250.- pr mnd. Alt du betaler går rett til barnebyen, ingenting forsvinner. Det er Pinsekirken Betania i Tønsberg som sto for finansieringen i 1985 ved hjelp av Noradmidler, og som fremdeles er ansvarlig.
Det bor til enhver tid ca 40 små og store barn her. Vi har også veldig god kontakt med utflyttede ungdommer, og også de som er blitt voksne og har stiftet egne familier.
I Cochabamba bor det ca 5-6000 foreldreløse barn. Noen av dem er heldige og blir fanget opp av systemet og ca 40 har til enhver tid sitt hjem hos oss. Det gjøres mye for å finne biologisk familie. Her hos oss har noen av barna biologisk familie som besøker.
❤️💛💚
Er du interessert i å bli fadder for et barn, ungdom eller for selve barnebyen Villa Infantil Nueva Esperanza, ta gjerne kontakt her på hjemmesiden vår. Se også vår Facebookside: VINE - Villa Infantil Nueva Esperanza