Stor jubileumsfest i barnelandsbyen

Cochabamba by hadde sin bursdag søndag 14. september 200 år og det måtte også feires i barnelandsbyen. Det ble feiret i dag med dans, drama, middag og masse forskjellige aktiviteter etterpå. På bildet: Estefani og Miki.

I ettermiddag har vi hatt en fin feiring i festsalen med alle ungdommene og barna. Byen Cochabamba har hatt bursdag med 2 dagers feiring av sin 204 årsdag. Derfor måtte det være lyse blå kjoler til damene (kjolitas) og sorte bukser og vester til herrene under feiringen her i barnelandsbyen.
Det startet med at de minste kom frem bakfra scenen og så de store. De fremførte dans og drama for barna og presentasjon av alle de 16 provinsene som tilhører Cochabamba. Barna bar skråbånd på brystet med navn på de forskjellige provinsstedene i nærheten av Cochabamba.
Det var også et gripende dramastykke av barna som endte opp med en nydelig engel som kom fram iblandt dem. Engelen Alejandrina. Hun er som en engel ellers også denne flotte jenta.
Så var det lunsj som vi i Norge og Sverige vil kalle middag til alle. Etter at middagen var på plass deltok alle barna ute på lekeplassen med ulike grupper og aktiviteter.
Finalen på festen ble at Neisa delte ut premier som smakte søt til først alle vinnerne og så alle deltakerne.