Solpanel til Barnelandsbyen

For et år siden fikk vi en stor anonym gave gjennom Enebakk Rotaryklubb for borring etter vann til barnelandsbyen. En gave vi var svært så takkesomme for. Endelig så er det vann nok i barnelandsbyen, slik at barna kan dusje og vaske seg til en hver tid som det behøves. Det er vann nok til vasking av klær, matlaging, rengjøring av hus, grøntanlegg og leking med vann for barna. Denne gang ønsker vi å gi barna mulighet for varmt vann som gjør det mye mer behagelig og enklere når barna skal dusje og vaske seg. Tidligere da barnelandsbyen var ny i 1986 var det solpanel på alle husene som varmet opp vannet. Dette er så lenge siden så solpanelene fra den tid er for lengst rustet opp og er ikke lengre i bruk. Nå ønsker vi igjen å gi barna varmt vann og da trenger vi din hjelp. Vi er svært takknemlige for alle som vil være med å bidra til at dette lar seg gjøre så snart som mulig. Store og små gaver er kjærkomment. Se kontonr. på høyre side ovenfor søylediagram som vi vil oppdatere etter hvert som pengene kommer inn. Vi trenger til sammen kr. 125.000,- for å få varmt vann til alle husene hvor barna bor.


                     


For et år siden fikk vi en stor anonym gave gjennom Enebakk Rotaryklubb for borring etter vann til barnelandsbyen. En gave vi var svært så takkesomme for. Endelig så er det vann nok i barnelandsbyen. slik at barna kan dusje og vaske seg til en hver tid som det behøves. Det er vann nok til vasking av klær, matlaging, rengjøring av hus, grøntanlegg  og leking med vann for barna.

Denne gang ønsker vi å gi barna mulighet for varmt vann som gjør det mye mer behagelig og enklere når barna skal dusje og vaske seg. Tidligere da barnelandsbyen var ny i 1986 var det solpanel på alle husene som varmet opp vannet. Dette er så lenge siden så solpanelene fra den tid er for lengst rustet opp og er ikke lengre i bruk. Nå ønsker vi igjen å gi barna varmt vann og da trenger vi din hjelp. Vi er svært takknemlige for alle som vil være med å bidra til at dette lar seg gjøre så snart som mulig. Store og små gaver er kjærkomment. Se kontonr. på høyre side ovenfor søylediagram som vi vil oppdatere etter hvert som pengene kommer inn. Vi trenger til sammen kr. 125.000,- for å få varmt vann til alle husene hvor barna bor.