Ny buss til stor velsignelse og glede

Så kom den til slutt - den nye bussen som barnelandsbyen har ventet på. Og den har allerede vært i bruk i omtrent 3 måneder - til stor velsignelse og nytte for hele barnelandsbyen. En stor takk til faddere og andre som har bidratt til at dette ble mulig.


Den nye bussen ble hentet hos bilforhandleren Toyosa i Cochabamba den 13. juni. Og flere av barna ble med på turen for å hente den.


Barna er glade for den nye bussen.

Daglig leder Andrea Laura er strålende fornøyd med den ny bussen, og forteller at den vil løse transportproblemene som barnelandsbyen har hatt etter at den gamle bussen ikke fungerte lenger. Og hun retter en stor TAKK til alle som har bidratt !!

Ut på tur - aldri sur . . .
Både barn og voksne storkoser i den flunkende nye bussen.

Innsamlingaksjonen - en suksess !!

Totalt har bussen kostet ca 307.000 norske kroner. Gjennom hele innsamlingsperioden har vi fått små store beløp fra både faddere, organisasjoner, skoler, og faktisk også fra mennesker som har fått informasjon om bussprosjektet via Facebook.
Pr. dags dato gjenstår det kun 14.000 kroner, og dette "lille" beløpet skal vi klare å få inn i løpet av nærmeste framtid.
Takk, takk til alle sammen. Vi kan vel knapt forestille oss hva det betyr for barnelandsbyen å få en slik fantastisk gave!