Ny buss er på vei

Kontrakt om kjøp av den nye bussen er undertegnet. Og innsamlingen pågår med uforminsket styrke. Nå har vi passert 230.000 kroner. . . (se søylen til høyre)


Daglig Andrea Laura viser fornøyd fram den
undertegnede kontrakten sammen med Gilmer, Roger Samuelsen og Tormod Ravndal
Kjøpekontrakt undertegnet
Den 26. november 2011 ble kontrakt om kjøp av ny buss undertegnet hos bilfirmaet Toyosa SA i Cochabamba.

Med på begivenheten var Andrea Laura, daglig leder i barnelandsbyen, Gilmer, vaktmester og sjåfør, Roger Samuelsen og Tormod Ravndal.
Dessverre var det ingen flere busser igjen til prisen vi fikk tidligere for 2011-modellen, nemlig ca 270.000 NOK. Men det var flere 2012-modeller til salgs, men prisen er nå ca 300.000 NOK. Til gjengjeld er garantien på hele 5 år eller 125.000 km, og med fri service inntil 3 ganger.
Vi synes dette var et godt kjøp, og vi er overbevist om at den nye bussen kommer til å bety svært mye for barna og ungdommene i barnelandsbyen. Bussen skal benyttes til å transportere barna til skolen på en trygg og god måte, men den kan også benyttes til turer og utflukter i regi av barnelandsbyen.

Den nye bussen er en Toyota Coaster med 26 seter.
Fargen er som dere kan se av bildet, helt hvit, og den vil kunne kjøres på både bensin og gass. Bussen på bildet er en 2011-modell, men 2012-modellen vil bli så og si helt lik.
Her er 2011-utgaven av den nye Toyota Coaster som kommer i løpet av våren 2012.Antatt leveringstid mellom slutten av
februar og begynnelsen av mai.
Den nye bussen vil få 26 seter. Levering mellom
Gilmer prøvesitter fornøyd sjåførsetet

Innsamlingen fortsetter for fullt
 
Vi har til nå samlet inn 232.000 kroner til den nye bussen. Det mangler altså kun 68.000 før vi har nådd målet på 300.000.

I november ble det, som kjent, holdt konsert i Mysen, noe som brakte inn 25.000 kroner.

Nylig kom det 40.000 kroner fra Teie skole på Nøtterøy. Der hadde elevene laget forskjellige ting i forbindelse med en kunstutstilling, og der elevenes arbeider ble solgt til inntekt for barnelandsbyen.
Gledelig har det også vært å se at mennesker som fra før ikke har hatt noen tilknytning til barnelandsbyen, via Facebook har fått kjennskap til prosjektet, blitt inspirert og gitt penger.

Vi har fått høre om mennesker som har holdt loppemarked til inntekt for den nye bussen, og i forbindelse med julehøytiden, har det også vært offerinnsamlinger.
 
Den store interessen og engasjementet gjør at vi har stor tro på at vi skal nå målet på 300.000 kroner innen bussen skal betales om 2-3 måneder.